PRENAJATÝ - Na prenájom priestranný 3 izbový byt v novo dokončenom projekte Jégého Alej V v Ružinove

Adresa
Bratislava II, Bratislava-Ružinov

Cena
900 EUR

Výmera
96 m2

Počet izieb
3

Parkovanie
Áno

Ponúkame na prenájom priestranný 3 izbový byt v Ružinove v novo dokončenom projekte na Jégého ulici v Ružinove. Byt s balkónom o výmere 96 m2 s juho-východnou orientáciou, je situovaný na 4. poschodí z 8. Ťaží z kvality použitých materiálov, polohy s perfektnou dostupnosťou do centra mesta a veľkým balkónom o výmere 11 m2. Ďalšou jeho prednosťou je samostatný šatník, ktorý sa nachádza vstupnej chodbe do bytu. Prenajíma sa kompletne zariadený s plne vybavenou kuchyňou. K bytu prislúcha vonkajšie parkovacie státie a pivničná kobka v suteréne bytového domu. Dostupný ihneď.
 
BYT
- počet izieb: 3
- úžitková plocha: 96 m2 (83 m2 byt + 11 m2 loggia + 2 m2 pivnica)
- poschodie: 4. s výťahom
- orientácia: juho-východ
- mesačné náklady: 255 Eur/mes. v cene (TV + internet)
 
VÝHODY
- NOVÝ
- svetlý
- priestranný
- samostatný šatník
- funkčná dispozícia
- 2x toaleta 
- rozmerný balkón (11 m2)
- TV + optický internet v cene nájmu
- použité materiály (vyšší štandard) 
- pivnica
- parkovacie státie
- lokalita
- kvalitná občianska vybavenosť
- výborná dopravná dostupnosť do centra mesta

DISPOZÍCIA
Vstupná chodba s úložným priestorom, samostatný šatník, 1. spálňa s úložným priestorom, 2. spálňa s úložným priestorom, samostatná toaleta s umývadlom, kúpeľňa so sprchovým kútom, práčkou a toaletou, obývacia izba plne prepojená s kuchyňou, jedálenskou časťou a so vstupom na balkón, pivničná kobka na prízemí bytového domu, parkovacie státie
 
BYTOVÝ DOM 
- projekt: JÉGÉHO ALEJ V
- kolaudácia: 2022

LOKALITA
V blízkom okolí projektu sa nachádzajú jasličky, materské školy, detské ihriská, zdravotné stredisko, lekáreň i pošta. Známe bratislavské športové centrá ponúkajú rôzne voľnočasové aktivity pre deti i dospelých. Konkrétne sa jedná o moderný Zimný štadión Ondreja Nepelu, Národné tenisové centrum, futbalový štadión, basketbalovú halu Pasienky, kúpalisko Tehelné pole a o krytý bazén Pasienky. Ružinov je perfektne napojený na sieť cyklotrás, ktorá je prepletená celou Bratislavou.
V OC CENTRAL nájdete mnoho rôznych praktických i štýlových obchodov. Neďaleké trhovisko Miletičova vonia kvetinami, bylinkami, zohnať tu môžete čerstvú zeleninu a ovocie.
Ani za kultúrou nemusíte chodiť ďaleko, vyraziť môžete do Radošinského naivného divadla alebo do kina v nákupnom centre VIVO. Pohodový večer môžete stráviť v jednej z miestnych kaviarní či reštaurácií.
Odpočinok nájdete vo wellness centre, ktorého súčasťou je aj fitness. Príjemné popoludnie strávite pri neďalekých jazerách Kuchajda alebo Štrkoveckom jazere, kam si môžete ísť zabehať, vyraziť si na kolieskové korčule alebo na prechádzku.

CENA 
900 Eur/mes. nájomné + 255 Eur/mes. za energie (vrátane TV  internetu) + vonkajšie parkovacie státie 70 Eur/mes. 

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 917 499 021 alebo emailom na sura@dapper.sk, radi vám poskytneme bližšie informácie.

Text inzerátu a fotografie sú súkromným dielom realitnej spoločnosti DAPPER PROPERTIES.©

Kontakt

Peter Sura

+421 917 499 021

Podrobnosti

  • Typ: Prenájom
  • Druh: Byty
  • Rok výstavby: 2022
  • Stav: novostavba
  • Energetický certifikát: A
  • Vonkajšie parkovanie: Áno
  • Balkón: Áno
  • Pivnica: Áno