PREDANÝ - Na predaj útulný 2 izbový byt s balkónom v tichej lokalite Ružinova na Kapušianskej ulici

Adresa
Bratislava II, Bratislava-Ružinov

Cena
189.000 EUR

Výmera
59 m2

Počet izieb
2

Parkovanie
Nie

Realitná kancelária DAPPER PROPERTIES ponúka na predaj útulný 2 izbový byt v obľúbenej lokalite Ružinova na Kapušianskej ulici v časti Štrkovec. Byt s balkónom o výmere 59 m2 je situovaný na 2. zo 4. poschodí. Jednou z jeho výhod je orientácia bytu na severo-východ a juho-západ. Byt prešiel v minulosti rekonštrukciu bližšie špecifikovanou nižšie v texte. Disponuje pivničnou kobkou v suteréne bytového domu o výmere 4 m2. Predáva sa zariadený. Dostupný ihneď. 

BYT
2 izbový byt
- úžitková plocha: 59 m2 (53 m2 byt + 2 m2 balkón + 4 m2 pivnica)
- poschodie: 2./4. 
- orientácia: severo-východ a juho-západ
- mesačné náklady: 130 Eur (bez elektriky)

VÝHODY
- lokalita
- balkón
- úložný priestor - vstavané skrine
- orientácia na dve svetové strany
- optický internet
- plne vybavená kuchyňa
- veľká pivnica
- samostatné WC
- zariadený
- kvalitná občianska vybavenosť
- výborná dopravná dostupnosť do centra mesta

REKONŠTRUKCIA 2013
Plastové okná, murované jadro, kuchynská linka so spotrebičmi, stúpačky, dlažba v kuchyni, kúpeľni a WC, plávajúca podlaha v izbách.

DISPOZÍCIA
Vstupná chodba s úložným priestorom, samostatné WC, kúpeľňa s klasickou vaňou a práčkou, samostatná kuchyňa, samostatná obývacia izba so vstupom na balkón, samostatná spálňa s úložným priestorom.

LOKALITA
Bývanie na Kapušianskej ulici poskytuje svojím obyvateľom kompletnú občiansku vybavenosť. Profituje zo svojej polohy. Jej obyvatelia majú na dosah kultúrne stánky, reštaurácie, kaviarne, športoviská, vzdelávacie inštitúcie a zdravotnícke strediská. Ideálne miesto pre relax či šport je neďaleké Štrkovecké jazero. Výbornú dopravnú dostupnosť do centra mesta zabezpečujú neďaleké autobusové zástavky autobusov a električiek (cca 2 min pešo).  

CENA
189 000 Eur (vrátane provízie a právneho servisu) 

V prípade záujmu Vám zabezpečíme BEZPLATNÝ kompletný hypotekárny servis a poistenie nehnuteľnosti. K dispozícii Vám bude náš hypotekárny špecialista, ktorý pre Vás dohodne najvýhodnejšie podmienky.

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 917 499 021 alebo emailom na sura@dapper.sk, radi pre Vás zorganizujeme obhliadku.

Kontakt

Peter Sura

+421 917 499 021

Podrobnosti

  • Typ: Predaj
  • Druh: Byty
  • Rok výstavby: 1965
  • Stav: čiastočná rekonštrukcia
  • Verejné parkovanie: Áno
  • Balkón: Áno
  • Pivnica: Áno