PREDANÝ - NA PREDAJ jedinečný 4- izbový byt v SKYPARKU s impozantnými výhľadmi na Bratislavský hrad a Slavín

Adresa
Bratislava I, Bratislava-Staré Mesto

Cena
0 EUR

Výmera
127.18 m2

Počet izieb
4

Parkovanie
Áno

Spoločnosť Dapper Properties ponúka na predaj jedinečný 4- izbový byt s nádhernými výhľadmi na dominanty mesta a jednými z nich sú jednoznačne Bratislavský hrad a Slavín. Táto nehnuteľnosť sa nachádza v novovzniknutom „downtowne“ Bratislavy v projekte SKYPARK by ZAHA HADID.

Ponúkaná nehnuteľnosť prevyšuje konkurenciu svetovou architektúrou od jednej z najvplyvnejších architektiek a dizajnérok Zaha Hadid. Projekt ponúka jedinečný zážitok výhľadu z 30. poschodia na panorámu Bratislavy a organický, vizuálne originálny mestský park s národnou kultúrnou pamiatkou – Jurkovičovou teplárňou. Bezpečnosť a služby poskytuje 24/h recepcia s SBS v lobby každého z veží, samozrejmosťou je aj strážené parkovanie pre Vaše návštevy. 

Dispozícia bytu pozostáva zo širokej vstupnej chodby, z ktorej sa vchádza do WC, kúpeľne, dennej aj nočnej časti bytu. Kuchynská časť je zasadená do veľkej obývacej izby, ale súčasne vzdialene, aby vznikol samostatný priestor pre veľký jedálenský stôl. Z obývacej časti máte prístup na priestrannú loggiu vhodnú na trávenie večerov s dych berúcim výhľadom. Hlavná spálňa disponuje vlastným šatníkom, kúpeľnou so sprchovacím kútom, WC a loggiou. Dve samostatné izby využiteľné ako detské izby alebo pracovňa. Vzdušnosť a svetelnosť bytu zabezpečujú hliníkové trojsklá značky SHÜCO. Nadštandard bytu zahŕňa aj drevená podlaha a veľkoformátová dlažba v kúpeľniach a WC.
Lokalita našej ponuky je určená pre klienta, ktorý hľadá mestské bývanie v jednej z najžiadanejších adries na Slovensku, len na skok od OC 0 € a jeho promenády,  ktorá ponúka všetky komplexné služby. V bezprostrednej blízkosti sa nachádza aj novovzniknuté nákupne centrum NIVY. Milovníci umenia a dobrého jedla si prídu na svoje vďaka pešej dostupnosti od SND, reštaurácií, barov a historického centra. 

K bytu je možnosť prikúpenia  dvoch parkovacích miest v garáži v blízkosti výťahu, jedno o veľkosti 13 m², druhé parkovacie miesto má nadštandardnú veľkosť 17,5 m². 


Výmera: 129,62 m² (interiér 113,59 m² + 2x loggia 13,59 m² (loggia 7,72 m² + loggia 5,87 m²) + pivničná kobka 2,44 m²)

Byt je kúpou voľný.

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 948 006 46, radi pre Vás zorganizujeme obhliadku.
© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Dapper Properties.

Podrobnosti

  • Typ: Predaj
  • Druh: Byty
  • Rok výstavby: 2016
  • Stav: novostavba
  • Energetický certifikát: A
  • Garážové státie: Áno
  • Loggia: Áno
  • Pivnica: Áno