PRENAJATÝ - Na prenájom čerstvo zrekonštruovaný 2 izbový byt s balkónom na Piešťanskej ulici

Adresa
Bratislava III, Bratislava-Nové Mesto

Cena
590 EUR

Výmera
50 m2

Počet izieb
2

Parkovanie
Nie

DAPPER PORPERTIES ponúka na prenájom čerstvo zrekonštruovaný 2 izbový byt s balkónom na Piešťanskej ulici v mestskej časti Nové Mesto. Byt s balkónom o výmere 50 m2 je orientovaný na juho-západ a situovaný na vyššom poschodí s výťahom. Ťaží zo svojej lokality s perfektnou dostupnosťou do centra mesta. Taktiež Vás očarí svojou novosťou a priestrannosťou. BYT JE AKTUÁLNE KOMPETNE ZARIADENÝ NOVÝM NÁBYTKOM. Disponuje plne vybavenou kuchyňou. K bytu prislúcha látková pivničná kobka. Bonusom je bezproblémové parkovanie v okolí bytového domu. Dostupný od 20.10.2022.
 
BYT
- počet izieb: 2
- úžitková plocha: 50 m2 (48 m2 byt + 2 m2 balkón)
- orientácia: juho-západ
- mesačné náklady: 160 Eur/mes.
 
VÝHODY
- kompletná rekonštrukcia 2022
- zmena dispozície
- balkón
- tichá lokalita
- priestrannosť
- nová kuchyňa 
- látková pivnica
- dostatok zelene v okolí
- kvalitná občianska vybavenosť
- výborná dopravná dostupnosť do centra mesta

DISPOZÍCIA
Vstupná chodba, samostatná toaleta, kúpeľňa s klasickou vaňou a práčkou, obývacia izba prepojená s kuchyňou a jedálenskou časťou, spálňa so vstupom na balkón, pivničná kobka na prízemí bytového domu.

LOKALITA
Bývanie na Piešťanskej ulici poskytuje svojím obyvateľom kompletnú občiansku vybavenosť. Profituje zo svojej polohy s perfektnou dostupnosťou do centra. Jej obyvatelia majú na dosah kultúrne stánky, reštaurácie, medicínske služby, športoviská, vzdelávacie inštitúcie od jaslí až po univerzity. Najbližšia električková zástavka je v dostupnosti 300 m (4 min.) chôdze od bytového domu, ktorá Vás pohodlne dostane na Račianske mýto do 3 minút a do centra mesta ste v priebehu 7 minút.

CENA
590 Eur nájomné + 130 Eur za energie

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 917 499 021 alebo emailom na sura@dapper.sk, radi pre Vás zorganizujeme obhliadku.

Text inzerátu a fotografie sú súkromným dielom realitnej spoločnosti DAPPER PROPERTIES.©

Kontakt

Peter Sura

+421 917 499 021

Podrobnosti

  • Typ: Prenájom
  • Druh: Byty
  • Verejné parkovanie: Áno
  • Balkón: Áno